Demnia
http://demnia.nl/

Zondag Dag 1 maand Dolk, 2e Draak
http://demnia.nl/viewtopic.php?f=47&t=2622
Pagina 1 van 1

Auteur:  Uhtred [ zo 05 jul 2015, 14:53 ]
Berichttitel:  Re: Zondag Dag 1 maand Dolk, 2e Draak

''Uiteraard, Adhrin.'' Ze kijkt naar de locaties, en herinnert de plek waar ze Camille als een hond had afgeslacht. Er was niet zo heel veel meer over van hem.
De grotten van Necropolis waren inderdaad onheilspellend, zoals iedereen werd verteld, maar hoe kon een vooraanstaande edelvrouw zomaar verdwijnen?

''Waar zal ik beginnen met onderzoeken? De conclusie dat ze naar Necropolis zijn gegaan lijkt me sterk, om direct te trekken, maar ik kan niemand goed ondervragen of ze iets hebben gezien, omdat dat de opdracht in gevaar brengt...''

Bedenkelijk kijkt Amelia naar de kaart. Carl kon het niet zijn. De Vrouwe wacht altijd lang, voor ze met antwoorden komt, zoals iedere andere verwaande godheid.
''Ik zou onderweg kunnen kijken, maar is er iets van een cape die ik kan gebruiken, om mij een beetje te verhullen? En wat zijn de spelregels? Slachtoffers mogen gemaakt worden, of mag er niemand aangepakt worden die niet in de ontvoering heeft meegewerkt?''

Ze vroeg het om ervoor te zorgen dat de grenzen duidelijk waren. De Garde had zich bij Amelia bekend gemaakt als een geheime ''het doel heiligt de middelen- organisatie. Maar dat betekende (nog) niet dat ze zomaar iedereen die haar niet zinde onder de grond mocht stoppen.

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/