Demnia
http://demnia.nl/

Dag 1 mantel 2e Draak 3e Gehbel
http://demnia.nl/viewtopic.php?f=47&t=2389
Pagina 1 van 1

Auteur:  Borko [ do 19 feb 2015, 22:06 ]
Berichttitel:  Re: Dag 1 mantel 2e Draak 3e Gehbel

'Dus dit is het bekende Demnia?' dacht hans Jaap toen hij de poort door was en door de straten liep. Hij bekeek de boel aandachtig terwijl hij een hand door zijn prachtige bos haar haalde. Hij sprak een man aan. "Beste heer! Waar kan ik de dichtsbijzijnde herberg vinden?" vroeg hij de man en wachtte geduldig tot de man klaar was met wijzen en uitleggen. Uiteindelijk had Hans Jaap het begrepen en bedankte de man. Hij liep er rechtstreeks heen wegens de honger van afgelopen reis. 'Ik bekijk de stad later wel.' Dacht hij terwijl hij boven de deur van de herberg keek. Hij opende de deur en wandelde opgewekt de herberg in.

Auteur:  Ragnar [ do 19 feb 2015, 22:42 ]
Berichttitel:  Re: Dag 1 mantel 2e Draak 3e Gehbel

''Euh.. nee, Amelia. Zoals je ziet, zijn de kampen ver genoeg uit elkaar om ieder kamp zelf te ontmantelen, één voor één. Als ik je wapenuitrustng zo zie, moet dat te doen zijn. Hoewel berichten schaars zijn, is het duidelijk dat het een groep is van maximaal veertig personen. Geen rijdieren, wel wat vee. Ik schat, dat net zoals met de meesten, als je twee van de dier kampen uitroeit, dat je ze op laat breken, of dat ze stoppen met grootschalige acties uit te voeren.''

Adhrin herhaalt de grootte van de kampen, de paden die er naar toe lopen, en geeft aan wat waarschijnlijk is voor het succes. ''Ze zijn snel, gaan in kleine groepjes te werk, en vallen alleen ongewapende reizigers aan. De berichten die we kregen waren dat ze over het algemeen maar vrij weinig bepantsering en goede wapens hebben. Met een beetje pech dragen ze een beukelaar of klein rond schild. De groepen die de wegen onveilig maken zijn met maxmaal 5 man, dus voor iemand van jouw kaliber zou dat niets moeten voorstellen.'' zegt ze met een glimlach.

''Echter, niet onderschatten, we zijn al eerder een van onze minder... directe Gardeleden verloren omdat hij zijn doelwitten onderschatte.'' Ze haalt haar hand door haar half-lange haar, en een litteken in haar nek wordt zichtbaar, en ze draait weg. ''Succes, Amelia.''

Adhrin hoort Amelia weglopen, naar buiten, de straten op.

Auteur:  Uhtred [ do 19 feb 2015, 23:01 ]
Berichttitel:  Re: Dag 1 mantel 2e Draak 3e Gehbel

Amelia had het verhaal aangehoord en stilletjes aan drong het tot haar door dat dit weliswaar een korte opdracht zou zijn. 40 rovers hé? Dat zou makkelijker moeten zijn dan dat ondode beest. Snel verlaat ze de Garde, en baant zich een weg naar de poorten, op weg naar het mystieke Woud. Ze had een cape geleend van Adhrin, die haar wapens en harnas grotendeels aan het zicht zou onttrekken.

Naar het Mystieke Woud.

Auteur:  Emerald [ za 21 feb 2015, 00:18 ]
Berichttitel:  Re: Dag 1 mantel 2e Draak 3e Gehbel

Overal door de stad zijn pamfletten verspreid:

pamflet schreef:
Geheimen van de oude wereld

Komt u kijken naar mogelijk de grootste ontdekking van deze tijd?

Een ware tempel uit ouder tijden is blootgelegd en wordt volop onderzocht! En u heeft de kans om dit met eigen ogen te komen bekijken!

Op
Slachtdag zal de expositie aan de Oostkust van Demnia (zuidoost van de Duisterbergen en oostelijk van het Mystieke woud) feestelijk geopend worden.

Komt u ook onderzoeken hoe de oude wereld eruit zag en welke geheimen er vandaag de dag nog onder Demnia verborgen liggen? Neemt u ook een kijkje bij de vertaalde geschriften over deze tijden, waarin helden van weleer worden beschreven en machtige voorwerpen die volgens deze geschriften nog verstopt moeten liggen in Demnia.
Goud, rijkdommen, macht. Alles in een notendop dat beloofd wordt in de geschriften aan diegene die de oude beschaving weet op te rakelen.

Er zal drank en voedsel te koop zijn bij de opening. Bij bezoek aan de tempel is dit inbegrepen in de prijs van
10 goudstukken!

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/