Demnia

Welcome to the new world *Staaldag* (Dag: 3, Maand: Speer, Jaar: 2de van de Draak, Eeuw: 3de van de Geh'bel)
Het is nu zo 18 nov 2018, 15:06

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


 
 Forum   Onderwerpen   Berichten   Laatste bericht 

Het Tingaonese Landschap

 
Geen ongelezen berichten De Steppe

Het grootste gedeelte van Tingao bestaat uit een steppegebied. Vanaf net zuidelijk onder de Tjap Hennè bergen ten noorden van Tingao tot Pao is het één open vlakte met af en toe een boom ertussen. Het enige wat duidelijk opvalt in de grote vlakte is de stadsdwergenstad Kirri.

0

0

Geen berichten

Geen ongelezen berichten Puh King Jungle

Hoewel het erg klein is heeft Tingao toch wel een klein stukje jungle gebied. Dit is ook het thuis voor vele moklins en nefine.

0

0

Geen berichten

Geen ongelezen berichten Tjap Hennè Bergen

Dit berggebied loopt van Noord Tingao langs de oostelijke grens langs Myloniv. Volgens vele geleerden houdt het berggebied de kou tegen vanaf de poolwateren en vanuit Myloniv. In een dal tussen het berggebied in het noorden is Zubar, de havenstad te vinden en in het oosten vlakbij de Mylonese grens ligt Torim. Verder gaan er geruchten dat er een 'Chinese' draak huist in de bergen.

0

0

Geen berichten

Geen ongelezen berichten Het Grottenstelsel

Er loopt een groot grottenstelsel onder Demnia, Damin, Irkana, Tingao en Myloniv door. Hier en daar verspreid door Tingao zijn ingangen te vinden naar de grotten, maar slechts weinigen wagen zich eraan om deze te betreden.

0

0

Geen berichten

Kirri

 
Geen ongelezen berichten De Straten van Kirri

Kirri is net één grote fortificatie. De stad is gebouwd door de stadsdwergen die toch meer op hun broeders lijken dan ze toe willen geven. Waar de meer bekender dwergen een grot bewerken om hun woningen te bouwen gebruiken de stadsdwergen grote blokken steen om hun gefortificeerde stad te bouwen. Als je binnen in de stad bent geeft het sterk het gevoel dat je, je ondergronds bevindt. Het is een gala aan smalle gangen en de huizen zitten in de muren verwerkt. Sommigen wel tot zeven etages hoog. Van buitenaf ziet de stad er niet anders uit dan één groot blok steen met een poort erin, dat hoger reikt dan de meeste bomen die eromheen staan. De stadsdwergen hebben kunstig hun stad opgebouwd. Het blok steen bevat zoals eerder aangegeven vele smalle gangen, de huizen zitten in de muren zelf verwerkt en boven je hoofd bevinden zich tal van loopbruggen van de ene naar de andere kant. Een ware plek om te verdwalen.

1

1

wo 05 feb 2014, 18:03

Anya Bekijk laatste bericht

Geen ongelezen berichten Het Fort

Het Fort is een enorme herberg van vier verdiepingen hoog die vaak reizigers die op doorreis zijn opvangt. De barruimte is op een soort van balkons verwerkt die alle vier de verdiepingen bedekt, de kamers die te huur zijn komen direct uit op de barruimte wat het soms een crime maakt om er gerust te slapen. Op de begane grond is de vloer gehavend en er zit, naast een flinke deuk, een diepe roodbruine vlek in het hout van dronken dwergen die zo nu en dan weleens naar beneden vallen in de bar.

0

0

Geen berichten

Geen ongelezen berichten De Tobbe

De Tobbe is een kleine herberg waar enkel lokaal volk komt. Bezoekers mogen hier absoluut niet binnen komen en de Tobbe heeft ook geen kamers die verhuurd worden.

0

0

Geen berichten

Geen ongelezen berichten Het Gilde der Smeden

Dit is waar de smeden van Kirri samen komen voor overleg en het uitwisselen van smeedtechnieken. In Kirri zit het vol met smeden, sommigen zorgen voor bouwmaterialen voor de architecten en er zijn ook smeden die verantwoordelijk zijn voor de wapenvoorraad van Kirri. Het dwergenleger van Kirri is gespecialiseerd in verdediging van de stad.

0

0

Geen berichten

Geen ongelezen berichten Het Gilde der Architecten

Kirri heeft vele architecten en om goed overleg te plegen hebben ze een gilde opgezet. Deze architecten zorgen er ten alle tijden voor dat de stad goed onderhouden wordt en waarborgen de veiligheid van de stad. Slechts een enkeling mist de kick van het ontwerpen van een nieuw gebouw, dit zijn dan ook de bekender architecten die naam hebben gemaakt met hun projecten ver buiten Kirri.

0

0

Geen berichten

Geen ongelezen berichten Het Regentenhuis

Dit is het huis van de huidige leider van Kirri. Lang geleden had Kirri nog een koning, maar deze kwam zonder nakomelingen te overlijden. Sinds dat moment is de plaats van de koning steeds vervult door een regent. Elke 10 jaar wordt er een nieuwe regent gekozen.

0

0

Geen berichten

Geen ongelezen berichten Goudgraaf

Kirri bezit de allergrootste bank ter wereld die tot diep onder de grond is gebouwd. De kluizen liggen vol met waardevolle spullen zoals goudstukken en edelstenen. De bank wordt gerund door een groep kobolden die alles er goed onder controle lijken te hebben. Nog nooit is er ook maar een zilverstuk uit de bank verdwenen.

0

0

Geen berichten

Geen ongelezen berichten Kirri's Dak

Bovenop Kirri is de voornaamste verdedigingsplek van de stad. Er staat bijna een honderdtal katapulten en dagelijks loopt het vol met soldaten bewapend met pijl en boog.

0

0

Geen berichten

Holin

 
Geen ongelezen berichten De Straten van Holin

Er is een sprookje waarbij de hoofdpersoon een gele stenen weg moet volgen. De plaats die het dichtste bij dit sprookje komt is Holin, de stad van edelstenen en goud. De wegen zijn gemaakt van goud en een vreemd bindmiddel waardoor de gouden stenen niet loslaten.

1

1

wo 05 feb 2014, 18:05

Anya Bekijk laatste bericht

Geen ongelezen berichten Den Edelen Steen

De herberg van Holin is gemaakt van een vreemd middeltje en een heleboel edelstenen. Velen hebben geprobeerd een steentje mee te pikken, maar om de één of andere is het niemand gelukt om ook maar iets los te wrikken.

0

0

Geen berichten

Geen ongelezen berichten De Juwelier

Dit is het grootste warenhuis in de bekende wereld wanneer het om edelstenen. Het is relatief veilig om te zeggen dat wanneer het van een edelstenen gemaakt kan zijn, je het hier kan vinden.

0

0

Geen berichten

Geen ongelezen berichten De Mijnen

Hier worden (vrijwel) alle edelstenen voor Holin vergaard. Het is hier altijd druk en er is permanent een groot deel van de militaire macht van Holin aanwezig om de kostbare handelswaar te beschermen.

0

0

Geen berichten

Torim

 
Geen ongelezen berichten De Straten van Torim

Er is een legende over een gele weg. Mocht deze legende op waarheid berusten zal dat waarschijnlijk de gouden weg van Torim zijn. Deze weg bestaat uit goud en een vreemd bindmiddel waardoor het de gouden weg altijd zal blijven bestaan zoals hij nu is.

1

1

wo 05 feb 2014, 18:07

Anya Bekijk laatste bericht

Geen ongelezen berichten Den Edelen Goudstaaf

Dit is de herberg van Torim, gemaakt van goud, zilver en andere edelmetalen, zelfs het interieur is voornamelijk gemaakt van edelmetalen.

0

0

Geen berichten

Geen ongelezen berichten De Groeve

Uit deze ertsgroeven komen alle edelmetalen waar Torim uit bestaat en die gebruikt worden voor de handel. Er is permanent een grote militaire macht aanwezig om de handelswaar te beschermen.

0

0

Geen berichten

Pao

 
Geen ongelezen berichten Pao's Stadspoort

Dit is de enige in- en uitgang van Pao. Hoewel er om de stad heen slechts een hekje staat is het niet mogelijk eroverheen te komen. De stad wordt beschermd door een krachtveld. Binnen de stad wordt de orde en wet met behulp van magie gehandhaafd. Bij de poort is een grote bak die uitschuift wanneer mensen aan de poort kloppen. Er hangt een grote lijst met de prijzen per dag voor bezoekers. Blijf niet langer dan waar je voor betaald hebt, want de wachters zullen direct op de hoogte gebracht worden van het misdrijf en van je exacte locatie in de stad.

0

0

Geen berichten

Geen ongelezen berichten De Straten van Pao

De straten van Pao zijn altijd rustig. Er is weinig rumoer en er lopen zo weinig wachters dat je ze amper ziet. Het is er uiterst vredig, maar er is een duidelijke oorzaak hiervoor. In de stad is het niet mogelijk om magie te gebruiken, het is ook niet mogelijk om naar binnen of buiten te teleporteren. Wanneer je een misdrijf begaat zal er direct een luid alarm afgaan en weten de wachters direct het misdrijf en je exacte locatie in de stad.

1

1

wo 05 feb 2014, 18:14

Anya Bekijk laatste bericht

Geen ongelezen berichten De Porceleinen Schaal

De Porceleinen Schaal is een uiterst goede herberg. Het is er altijd gezellig, er vloeit drank en er is muziek en dans. De herbergier rekent goede prijzen voor zijn bezoekers.

0

0

Geen berichten

Geen ongelezen berichten Tempel der Verlichting

In Pao worden geen goden aanbeden. Mensen in Pao geloven in hun eigen goddelijke kracht en dit trekt vele monks aan naar de stad die intrekken in de enorme tempel die in Pao staat.

0

0

Geen berichten

Geen ongelezen berichten Huize Chi Huang

Chi Huang is een vooraanstaande sage die samen met zijn hoge magiërs de barrière en de alarmsystemen hebben gemaakt. Chi Huang woont in een groot landhuis dat tevens het magiërsgilde van de stad is.

0

0

Geen berichten

Bojlan

 
Geen ongelezen berichten De Straten van Bojlan

Bojlan is een erg rustig en welvarend dorpje. Voor een gevestigd dorp lopen er verbazend veel centaurs rond. Iedereen lijkt werk te hebben en een ieder geniet hier een goed leven, met een inkomen dat ruimte overlaat voor luxe.

1

1

wo 05 feb 2014, 18:16

Anya Bekijk laatste bericht

Geen ongelezen berichten De Landwerkers Rustplaats

Dit is de plaatselijke herberg. Het is een enorm gebouw waar bijna alle inwoners tezamen komen na een lange dag werken.

0

0

Geen berichten

Geen ongelezen berichten De Boerenwerkplaats

In de boerenwerkplaats worden hulpmiddelen gebouwd om de akkers te bewerken, er is ook een smid aanwezig die de benodigde huisraad en boerenbenodigdheden smeed en er is een ingenieuze karrenbouwer die uiterst effectieve karren bouwt die hij door verkoopt aan handelaren.

0

0

Geen berichten

Geen ongelezen berichten Handelscentrum Ka Ching

Om als buitenstaander handel te drijven in Bojlan moet je bij het handelscentrum zijn. De dorpsleiders ontvangen hier handelaren om de beste prijzen te krijgen voor de goederen.

0

0

Geen berichten

Geen ongelezen berichten De Rijstplateau's

Er zijn vele plateau's gebouwd op een vlakke bergrug. Hier wordt de rijst van Bojlan verbouwd.

0

0

Geen berichten

Geen ongelezen berichten De Akkers

Rondom Bojlan liggen verschillende akkers waar peper, rijst en zijde worden verbouwd.

0

0

Geen berichten

Zubar

 
Geen ongelezen berichten De Straten van Zubar

Op de straten van Zubar is het altijd druk. Op grote pleinen staan vaak handelaren op doorreis die onderweg alvast een graantje proberen mee te pikken van de drukte. Een officiële markt is er niet in Zubar, maar onofficieel is er eigenlijk altijd markt door de gehele stad heen.

1

1

wo 05 feb 2014, 18:18

Anya Bekijk laatste bericht

Geen ongelezen berichten Hu Dim Chang

Hu Dim Chang is één van de herbergen in Zubar. Het is de grootste en meest bekende onder reizigers. De herbergier, Chang, lijkt niet één van de slimsten te zijn en handelaren maken er graag gebruik van om aan mooie prijzen te komen voor zijn voedsel, drank en kamers.

0

0

Geen berichten

Geen ongelezen berichten Tsji Kuang

De Tsji Kuang is een groot dievengilde dat actief is binnen Zubar. Op een plek waar zoveel handel gedreven wordt hebben de dieven genoeg kansen om er een slaatje uit te slaan. Er gaan geruchten dat de Tsji Kuang banden hebben met de piraten die actief zijn op de Poolwateren.

0

0

Geen berichten

Geen ongelezen berichten Fa King Magiërsgilde

In Zubar staat een groot magiërsgilde met een nog grotere bibliotheek. Het gilde wordt geleid door 7 groot magiërs: Su Pah, Dum, Moh Ron, Iddi Jut, Aw Sum, Pou Wah en Es Hol

0

0

Geen berichten

Geen ongelezen berichten De Haven

Recht aan de Poolwateren ligt de haven van Zubar. Het is er altijd enorm druk. Verschillende havenmeesters overzien de handelsschepen die binnen komen en het grootste deel van de wacht is meestal in de haven te vinden. Mede omdat de Poolwateren vol zitten met Piraten die maar al te graag een handelsschip plunderen.

0

0

Geen berichten
Plaats een nieuw onderwerp  [ 0 onderwerpen ] 
 Onderwerpen   Auteur   Reacties   Bekeken   Laatste bericht 
Er zijn geen onderwerpen of berichten in dit forum.
Geef de vorige onderwerpen weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp  [ 0 onderwerpen ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Nieuwe berichten    Geen ongelezen berichten Geen nieuwe berichten.    Mededeling Mededeling
Nieuwe berichten [ populair ]    Geen nieuwe berichten [ populair ] Geen nieuwe berichten [ populair ]    Sticky Sticky
Nieuwe berichten [ gesloten ]    Geen nieuwe berichten [ gesloten ] Geen nieuwe berichten [ gesloten ]    Verplaatst onderwerp Verplaatst onderwerp
Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
phpBB.nl Vertaling
Chronicles phpBB2 theme by Jakob Persson. Stone textures by Patty Herford.
With special thanks to RuneVillage


[ Time : 0.072s | 13 Queries | GZIP : Off ]